Comfort Pro Nóż do filetowania/usuwania kości
- 6-calowe ostrze: nóż Gokujo do usuwania kości i filetowania mięsa
- Ostry jak brzytwa: hartowane ostrze o ostrości krawędzi 15–18°
- Szlif z pustymi komorami: zapobiega przywieraniu i rozrywaniu podczas krojenia
Wybierz odpowiedni waiant:
Możesz w każdej chwili zmienić swoje zamówienie.
Idealne noże dla kucharzy hobbystów, profesjonalistów w kuchni i każdego, kto lubi ostre rzeczy! Seria noży Comfort Pro Zelite Infinity by Klarstein łączy w sobie ekstremalną ostrość, wysoką jakość i łatwość obsługi z pięknym wyglądem i sprawia, że krojenie, siekanie czy obieranie stają się bardzo proste. Ostrza wykonane ze stali szlachetnej niemieckiej jakości marki Thyssenkrupp są twarde, elastyczne i ostre jak brzytwa. Dzięki bezkrawędziowemu i bezspoinowemu przejściu od ostrza do nasady oraz ergonomicznym rękojeściom o doskonałym wyważeniu dobrze leżą w dłoni i umożliwiają perfekcyjne, precyzyjne krojenie.
6-calowy nóż do filetowania/usuwania kości Comfort Pro Zelite Infinity by Klarstein z lekko zakrzywionym ostrzem jest inspirowany japońskim nożem Gokujo i umożliwia zarówno precyzyjne usuwanie kości, jak i filetowanie mięsa. Szlif z pustymi komorami noża do filetowania wspomaga krojenie mięsa w plastry, zapobiegając przywieraniu i rozrywaniu. Uzupełnij swój zestaw noży kuchennych lub wykorzystaj go jako doskonały prezent dla przyjaciół uwielbiających gotowanie.
Podstawowe informacje:
-
6-calowe ostrze: nóż Gokujo do usuwania kości i filetowania mięsa
-
Ostry jak brzytwa: hartowane ostrze o ostrości krawędzi 15–18°
-
Szlif z pustymi komorami: zapobiega przywieraniu i rozrywaniu podczas krojenia
- Materiał ostrza: stal szlachetna Thyssenkrupp X50CrMoV15
- Materiał rękojeści: ABS
- Twardość ostrza: 56±2 HRC
- Ostrość krawędzi: 15–18°
- Nierdzewne ostrze odporne na plamy
- Szlif z pustymi komorami
- Bezspoinowe wykonanie: brak wyczuwalnych przejść pomiędzy ostrzem, nasadą i rękojeścią
- 1 x 6-calowy nóż do usuwania kości/filetowania
- Wielojęzyczna instrukcja obsługi i pielęgnacji
- Wymiary całkowite: 27,5 x 3,4 x 2,8 cm (dł. x wys. x szer.)
- Długość ostrza: 15,2 cm (6 cali)
- Grubość ostrza: 2,4 mm
- Długość rękojeści: 12,3 cm
- Waga: ok. 136 g
- 6-calowe ostrze: nóż Gokujo do usuwania kości i filetowania mięsa
- Ostry jak brzytwa: hartowane ostrze o ostrości krawędzi 15–18°
- Szlif z pustymi komorami: zapobiega przywieraniu i rozrywaniu podczas krojenia