Steakhouse Pro 233 Szafa do sezonowania mięsa
- 59 cm
- Steak Ager
- R600a
- Dostępny natychmiast!
- Czas dostawy: 8 - 9 dni roboczych
- Ekspresowa dostawa
- 14 dni na zwrot
Zalety
Pojemność lodówki: 233 l
Poziom wilgotności: regulowany w zakresie 60 - 85 %
Szafa do sezonowania mięsa - profesjonalne rozwiązanie do suchego sezonowania mięsa z precyzyjną regulacją temperatury i wilgotności Idealna do użytku domowego oraz komercyjnego.
Szczegóły dot. produktu
Odpowiednia dojrzałość dla pełni doznań smakowych: Szafa do sezonowania mięsa KlarsteinSteakhouse Pro 233 Onyx uszlachetnia nie tylko steki, ale także salami, szynkę czy wieprzowinę dojrzewającą na sucho. Sezonowanie na sucho jest jedną z najstarszych i najbardziej sprawdzonych metod uszlachetniania mięsa. Szafa do sezonowania mięsa Steakhouse Pro 233 Onyx umożliwia korzystanie z tej metody. Stworzone tu optymalne warunki pozwalają na uzyskanie najwyższej jakości kiełbas i mięsa. Zintegrowany system UVC zapewnia antybakteryjną czystość wewnątrz. Wszystkie ustawienia można łatwo wprowadzić za pomocą dotykowego panelu sterowania, a proces dojrzewania odbywa się automatycznie w urządzeniu. Przełączane oświetlenie LED dodatkowo eksponuje zawartość. Dzięki temu szafa do dojrzewania mięsa KlarsteinSteakhouse Pro 233 Onyx doskonale sprawdzi się w prestiżowych restauracjach lub sklepach.
Podstawowe informacje
- Jedna strefa chłodzenia
- Pojemność: 233 l
- Zakres temperatury: 1–25 °C
- Poziom wilgotności: regulowany w zakresie 60 - 85 %
- Białe oświetlenie wewnętrzne LED
- Dotykowy panel sterowania z wyświetlaczem LCD
- System UVC może być przełączany automatycznie lub ręcznie
- Regulowane nóżki
- Zawiasy drzwi: Po prawej stronie
- Szklane drzwi z panoramiczną szybą
- Luksusowy uchwyt
- Łatwe czyszczenie
- Czynnik chłodniczy: R600a
- Urządzenie do zabudowy: Tak
- Możliwość instalacji jako urządzenie wolnostojące
- Zasilanie: 220–240 V~ | 50/60 Hz
- Czysta przyjemność: Idealna do sezonowania steków, suszenia wieprzowiny i kiełbas
- Precyzyjna kontrola temperatury: Regulowana w zakresie od 1 do 25 °C
- Elastyczne przechowywanie: Możliwość zawieszenia lub ułożenia produktów dzięki stojakowi ze stali nierdzewnej i półce
- Antybakteryjna technologia: Wbudowany system UVC
- Regulacja wilgotności: W zakresie 60–85%
- Higieniczne wnętrze: Łatwa w czyszczeniu komora ze stali nierdzewnej
- Doskonały wygląd: Szklane drzwi z panoramicznym przeszkleniem, rama i uchwyt ze stali nierdzewnej
Wymiary i szczegóły techniczne
- Wymiary: ok. 59 x 127 x 71,5 cm (szer. x wys. x gł.)
- Wymiary wewnętrzne: ok. 49 x 90 x 54 cm (szer. x wys. x gł.)
- Długość kabla: ok. 200 cm
- Waga: ok. 78 kg
Co zostanie dostarczone
- 1 x szafa do sezonowania mięsa
- 1 x rama do zawieszania
- 3 x półka
- Zbiornik na wodę
- 1 x miseczka na sól
- Wielojęzyczna instrukcja obsługi
Dostawa i wysyłka
Czas dostawy: 8 - 9 dni roboczych