Klarstein

Bella Pico 2G/Bella Robusta Hak do zagniatania

Od 0 Klienci
79,90 zł 75,90 zł
Oszczędzasz 5% Obecnie nie są niestety dostępne żadne artykuły!
Podstawowe informacje
  • Pasujący zamiennik: dodatkowy hak do zagniatania ciasta
  • Wysokiej jakości: z aluminiowego odlewu ciśnieniowego
  • Członek rodziny: do rodziny robotów kuchennych Bella Pico 2G i Bella Robusta marki Klarstein
Koszty wysyłki: Od 0,00 zł
Artykuł jest gotowy do wysyłki i zostanie wysłany natychmiast po wpływie płatności.
Bella Pico 2G/Bella Robusta, hak do zagniatania, odlew ciśnieniowy z aluminium, część zamienna

Trwały wymienny hak do zagniatania ciasta z aluminiowego odlewu ciśnieniowego do robotów kuchennych Bella Pico 2G i Bella Robusta marki Klarstein. Nadaje się także idealnie jako dodatkowy hak do zagniatania ciasta, jeżeli chcesz przygotować różne potrawy bez potrzeby czyszczenia haka w międzyczasie.

Szczegóły dot. produktu

Podstawowe informacje:

  • Pasujący zamiennik: dodatkowy hak do zagniatania ciasta

  • Wysokiej jakości: z aluminiowego odlewu ciśnieniowego

  • Członek rodziny: do rodziny robotów kuchennych Bella Pico 2G i Bella Robusta marki Klarstein

Właściwości:
  • Pasuje do robotów kuchennych Bella Pico 2G marki Klarstein
  • Pasuje do robotów kuchennych Bella Robusta marki Klarstein
  • Nie nadaje się do mycia w zmywarce
Zakres dostawy:
  • 1 x hak go zagniatania ciasta
Wymiary:
  • Wymiary: ok. 6,5 x 13,5 cm (szer. x wys.)
Opinie klientów
Dla tego artykułu nie ma jeszcze żadnych ocen. Oceń ten artykuł!
Opinie klientów
Bella Pico 2G/Bella Robusta Hak do zagniatania
  • Pasujący zamiennik: dodatkowy hak do zagniatania ciasta
  • Wysokiej jakości: z aluminiowego odlewu ciśnieniowego
  • Członek rodziny: do rodziny robotów kuchennych Bella Pico 2G i Bella Robusta marki Klarstein
79,90 zł 75,90 zł
z podatkiem VAT
Logowanie
Wpisz tutaj swój adres e-mail.
Wprowadź co najmniej 6 lub więcej znaków.
Najlepiej sprzedające się modele
Logowanie
Wpisz tutaj swój adres e-mail.
Wprowadź co najmniej 6 lub więcej znaków.
Logowanie
Wpisz tutaj swój adres e-mail.
Wprowadź co najmniej 6 lub więcej znaków.