Executive-Plus Nóż uniwersalny
- Profesjonalny pomocnik: do krojenia, plasterkowania i krojenia kostkę
- Ostry: ostrze wykonane z japońskiej stali nierdzewnej AUS-10
- Dobry chwyt: czarna kuta rękojeść G10 z wygiętym grzbietem
Wybierz odpowiedni waiant:
Możesz w każdej chwili zmienić swoje zamówienie.
Nasza najlpsza seria została zaprojektowana dla zapalonych szefów kuchni, którzy dążą do perfekcji. Seria noży Infinity Executive-Plus firmy marki Zelite Infinity by Klarstein zapewnia wyjątkową wydajność i niezrównane piękno w każdej kuchni. Posiadają unikalnie zaprojektowaną rękojeść z wygiętym grzbietem i bardzo głębokie ostrza wykonane z 45-warstwowej japońskiej stali damasceńskiej.
Nóż uniwersalny z serii Executive-Plus marki Zelite Infinity firmy Klarstein charakteryzuje się eleganckim ostrzem o średniej wielkości z pięknym wzorem. Ten nóż to pierwszorzędny wybór do wszelkich zadań, które są zbyt wymagające dla noża do obierania, ale zbyt precyzyjne dla noża szefa kuchni. Idealnie nadaje się do krojenia średniej wielkości warzyw, sera, mięsa, drobiu, a nawet ryb. Niezależnie od tego, czy chcesz pokroić marchew w kostkę, podzielić grejpfruty, czy pokroić twardą kiełbasę w plasterki, ten uniwersalny nóż wykona swoją pracę z łatwością i komfortem.
Podstawowe informacje:
-
Profesjonalny pomocnik: do krojenia, plasterkowania i krojenia kostkę
-
Ostry: ostrze wykonane z japońskiej stali nierdzewnej AUS-10
-
Dobry chwyt: czarna kuta rękojeść G10 z wygiętym grzbietem
- Materiał ostrza: nierdzewna stal japońska AUS-10
- 45-warstwowa stal damasceńska
- Ostrze ze wzorem damasceńskim Tsunami Rose
- Twardość ostrza: 61±1 HRC
- Ostrość krawędzi: 9–12°
- Materiał rękojeści: G10
- 27-częściowe luksusowe srebrne nity mozaikowe Zelite Infinity
- 1 x 6-calowy nóż uniwersalny
- 1 x pochwa skórzana
- Wielojęzyczna instrukcja obsługi i pielęgnacji
- Wymiary całkowite: 27,3 x 3 x 2,8 cm (dł. x wys. x szer.)
- Długość ostrza: 15,2 cm (10 cali)
- Grubość ostrza: 2,4 mm
- Długość rękojeści: 12,1 cm
- Waga: ok. 133 g
- Profesjonalny pomocnik: do krojenia, plasterkowania i krojenia kostkę
- Ostry: ostrze wykonane z japońskiej stali nierdzewnej AUS-10
- Dobry chwyt: czarna kuta rękojeść G10 z wygiętym grzbietem