Steakhouse Pro 233 Szafa do sezonowania mięsa
- Dostępny natychmiast!
 - Czas dostawy: 4 - 5 dni roboczych
 - Ekspresowa dostawa
 - 14 dni na zwrot
 
Zalety
Pojemność lodówki: 233 l
Poziom wilgotności: regulowany w zakresie 60 - 85 %
Szafa do sezonowania mięsa - profesjonalne rozwiązanie do suchego sezonowania mięsa z precyzyjną regulacją temperatury i wilgotności Idealna do użytku domowego oraz komercyjnego.
Szczegóły dot. produktu
Odpowiednia dojrzałość dla pełni doznań smakowych: Szafa do sezonowania mięsa KlarsteinSteakhouse Pro 233 uszlachetnia nie tylko steki, ale także salami, szynkę czy wieprzowinę dojrzewającą na sucho. Sezonowanie na sucho jest jedną z najstarszych i najbardziej sprawdzonych metod uszlachetniania mięsa. Szafa do sezonowania mięsa Steakhouse Pro umożliwia korzystanie z tej metody. Stworzone tu optymalne warunki pozwalają na uzyskanie najwyższej jakości kiełbas i mięsa. Zintegrowany system UVC zapewnia antybakteryjną czystość wewnątrz. Wszystkie ustawienia można łatwo wprowadzić za pomocą dotykowego panelu sterowania, a proces dojrzewania odbywa się automatycznie w urządzeniu. Przełączane oświetlenie LED dodatkowo eksponuje zawartość. Dzięki temu szafa do dojrzewania mięsa KlarsteinSteakhouse Pro 233 doskonale sprawdzi się w prestiżowych restauracjach lub sklepach.
Podstawowe informacje
- Jedna strefa chłodzenia
 - Pojemność: 233 l
 - Zakres temperatury: 1–25 °C
 - Poziom wilgotności: regulowany w zakresie 60 - 85 %
 - Białe oświetlenie wewnętrzne LED
 - Dotykowy panel sterowania z wyświetlaczem LCD
 - System UVC może być przełączany automatycznie lub ręcznie
 - Regulowane nóżki
 - Zawiasy drzwi: Po prawej stronie
 - Szklane drzwi z panoramiczną szybą
 - Rama i uchwyt drzwi ze stali nierdzewnej
 - Łatwe czyszczenie
 - Czynnik chłodniczy: R600a
 - Urządzenie do zabudowy: Tak
 - Możliwość instalacji jako urządzenie wolnostojące
 - Zasilanie: 220–240 V~ | 50/60 Hz
 - Czysta przyjemność: Idealna do sezonowania steków, suszenia wieprzowiny i kiełbas
 - Precyzyjna kontrola temperatury: Regulowana w zakresie od 1 do 25 °C
 - Elastyczne przechowywanie: Możliwość zawieszenia lub ułożenia produktów dzięki stojakowi ze stali nierdzewnej i półce
 - Antybakteryjna technologia: Wbudowany system UVC
 - Regulacja wilgotności: W zakresie 60–85%
 - Higieniczne wnętrze: Łatwa w czyszczeniu komora ze stali nierdzewnej
 - Doskonały wygląd: Szklane drzwi z panoramicznym przeszkleniem, rama i uchwyt ze stali nierdzewnej
 
Wymiary i szczegóły techniczne
- Wymiary: ok. 59 x 127 x 71,5 cm (szer. x wys. x gł.)
 - Wymiary wewnętrzne: ok. 49 x 90 x 54 cm (szer. x wys. x gł.)
 - Długość kabla: ok. 200 cm
 - Waga: ok. 78 kg
 
Co zostanie dostarczone
- 1 x szafa do sezonowania mięsa
 - 1 x rama do wieszania mięsa
 - 3 x półka
 - Zbiornik na wodę
 - 1 x miseczka na sól
 - Wielojęzyczna instrukcja obsługi
 
Dostawa i wysyłka
Czas dostawy: 4 - 5 dni roboczych