Spa Vide Sous-vide Urządzenie do gotowania próżniowego 700W 8l
- Gotuj jak profesjonalista: Sous-vide & gotowanie próżniowe w równomiernych temperaturach przez wiele godzin dla uzyskania idealnych wyników gotowania
- Właściwa temperatura: Moc 700 W dla temperatur pomiędzy 40 a 90°C
- Innowacyjny system cyrkulacji : dla równomiernego rozprowadzania temperatury i maks. odchyłek temperaturowych rzędu 0,1°C
Możesz w każdej chwili zmienić swoje zamówienie.
Gotowanie próżniowe lub gotowanie wolne jak profesjonalista: idealnie ugotowane mięso, ryby lub warzywa bez utraty cennych składników i z zachowaniem pełnego aromatu.
Dziecinnie łatwe gotowanie w niskich temperaturach pomiędzy 40 a 90°C w krokach co 0,1 °C, czas gotowania do 72 godzin.
Precyzyjne temperatury gotowania przez wiele godzin dzięki najnowszej technologii cyrkulacji wody: maksymalna odchyłka temperatury rzędu tylko 0,1°C.
Twoja kuchnia stanie się teraz profesjonalnym studio gotowania! Dzięki urządzeniu do gotowania delikatnego & próżniowego Sous-vide Spa Vide marki Klarstein wyczarujesz perfekcyjne steki, warzywa al dente lub aromatyczne potrawy z ryb bez parzenia sobie palców.
Urządzenie do gotowania delikatnego & próżniowego Sous-vide Spa Vide marki Klarstein to dziecinnie proste wejście w świat zdrowego i aromatycznego gotowania. Wszystko, co musisz zrobić, to zamknąć mięso, warzywa czy owoce wraz z przyprawami lub marynatą w woreczku próżniowym i ustawić odpowiedni czas i temperaturę gotowania w urządzeniu Spa Vide. Dzięki wbudowanemu systemowi cyrkulacji kontrola temperatury we wnętrzu jest prosta jak nigdy: ciągła cyrkulacja wody umożliwia utrzymanie temperatury w całym wkładzie do gotowania praktycznie na niezmiennym poziomie – minimalna odchyłka to 0,1°C podczas całego procesu gotowania! W ten sposób gwarantuje się, że podczas gotowania próżniowego Sous-vide lub gotowania w niskich temperaturach nie utworzą się żadne strefy zimnej wody, w których potrawy mogłyby ewentualnie nie ugotować się lub związki cukrowe nie byłyby w stanie ulec rozkładowi. Krótko rzecz biorąc: technologia cyrkulacji to gwarancja udanego wolnego i próżniowego gotowania.
Moc 700 W podgrzewa równomiernie wewnętrzny wkład do gotowania z aluminium urządzenia do wolnego gotowania do temperatur w zakresie 40–90°C, pozwalając uzyskać idealne ogrzanie całości gotowanej potrawy. Temperatury można ustawiać w krokach co 0,1°C. Czas gotowania ustawia się w krokach 1- lub 30-minutowych od 10 minut do 72 godzin – idealnie, aby uzyskać pożądany wynik gotowania. Wszystkich ustawień można dokonać na panelu obsługi znajdującym się na przodzie urządzenia. Duży wyświetlacz LED wyświetla niezbędne dane i ustawienia. Oprócz gotowania Sous Vide urządzenie do gotowania delikatnego Spa Vide marki Klarstein umożliwia także standardowe gotowanie w niskich temperaturach i można go wykorzystać do podgrzewania potraw lub utrzymania ich ciepła.
Stań się profesjonalistą w kuchni: Urządzenie do gotowania delikatnego & próżniowego Sous-vide Spa Vide marki Klarstein otwiera przed Tobą świat aromatycznego i zdrowego gotowania w niskich temperaturach.
Podstawowe informacje:
-
Gotuj jak profesjonalista: Sous-vide & gotowanie próżniowe w równomiernych temperaturach przez wiele godzin dla uzyskania idealnych wyników gotowania
-
Właściwa temperatura: Moc 700 W dla temperatur pomiędzy 40 a 90°C
-
Innowacyjny system cyrkulacji : dla równomiernego rozprowadzania temperatury i maks. odchyłek temperaturowych rzędu 0,1°C
-
Wszechstronność: nadaje się do gotowania próżniowego, gotowania w niskich temperaturach, podgrzewania i utrzymywania ciepła
-
Duże: wkład do gotowania z aluminium o pojemności 8 l
- Włącznik/wyłącznik na przedniej stronie urządzenia
- Ustawianie temperatury w krokach co 0,1 °C
- Czas gotowania w trybie Sous Vide (gotowania próżniowego): 10 minut – 72 godziny
- Ustawianie czasu gotowania w trybie Sous Vide: Kroki 1-/30-minutowe
- Prosty panel obsługi z wyświetlaczem LED na przodzie urządzenia
- Korpus ze szczotkowanej stali szlachetnej
- Odrębny wkład do gotowania dla łatwego umieszczania kilku woreczków w urządzeniu do gotowania próżniowego.
- Czasy i temperatury gotowania różnych rodzajów mięsa, ryb i warzyw w podręczniku
- Zasilanie: 220–240 V~ | 50/60 Hz
- Wymiary zewnętrzne urządzenia: 35,5 x 24 x 27 cm (szer. x wys. x gł.)
- Waga: ok. 3,9 kg
- Gotuj jak profesjonalista: Sous-vide & gotowanie próżniowe w równomiernych temperaturach przez wiele godzin dla uzyskania idealnych wyników gotowania
- Właściwa temperatura: Moc 700 W dla temperatur pomiędzy 40 a 90°C
- Innowacyjny system cyrkulacji : dla równomiernego rozprowadzania temperatury i maks. odchyłek temperaturowych rzędu 0,1°C