Klarstein

Vampir Maszynka do mięsa

Od 0 Klienci
569,99 zł 459,99 zł
Oszczędzasz 19% Czas dostawy: 5 - 7 dni
Podstawowe informacje
  • Elektryczna maszynka do mięsa z ostrzami ze stali szlachetnej i różnymi nasadkami
  • Nasadka maszynki do mięsa i pokrętło z odlewu aluminiowego polerowanego na wysoki połysk
  • 3 higieniczne tarcze z otworami ze stali szlachetnej (drobna - średnia - gruba)
Koszty wysyłki: Od 0,00 zł
Artykuł jest gotowy do wysyłki i zostanie wysłany natychmiast po wpływie płatności.
Vampir Maszynka do mięsa
569,99 zł 459,99 zł

Możesz w każdej chwili zmienić swoje zamówienie.

Vampir Maszynka do mięsa 600 W

Maszynka do mięsa, która zmienia surowe mięso w rozdrobnioną masę o żądanej strukturze.

Cel kampanii: zmiana image. Maszynka do mięsa była kiedyś na standardowym wyposażeniu kuchni domowej, jednak obecnie spotyka się ją raczej rzadko w nowoczesnych kuchniach. Całkiem niesłusznie - elektryczna maszynka do mięsa Vampir marki Klarstein udowadnia, że to całkiem praktyczne urządzenie, które służy nie tylko do rozdrabniania mięsa.

Świeżo mielone mięso za naciśnięciem guzika: dzięki silnikowi o mocy 600 W oraz nasadce tnącej z hartowanej stali szlachetnej maszynka bez problemu radzi sobie nawet z większą ilością mięsa. Nieważne, czy chodzi o mięso, ryby, czy też warzywa - maszynka Vampir marki Klarstein przerabia do 10 kg produktów w trybie ciągłym i 90 kg/h, dzięki czemu w pełni zasługuje na nazwanie ją półprofesjonalną maszynką do mięsa.

Znakomite rozwiązanie: praktyczną nasadkę do napełniania kiełbas 2 w 1 można używać jednocześnie jako popychacz. Składniki podaje się na dużej wannie ze stali szlachetnej do gardzieli maszynki do mięsa i mieli za jednym naciśnięciem guzika. Trzy różne tarcze z otworami umożliwiają stosowne zmielenie produktów. Można uzyskać drobną, średnią lub grubą strukturę mielonych produktów, którymi można następnie wypełnić domowe kiełbasy lub przygotować z nich pieczeń rzymską albo orientalną potrawę kebbe.

A zatem: maszynka do mięsa jest nieodzowna, jeśli chcesz zaskoczyć gości lub rodzinę własnymi mięsnymi wyrobami. Łatwość, drapieżność i świeżość - te trzy słowa określają dobrze to urządzenie.

Maszynka nadaje się również znakomicie dla wegetarian: Świeże wypieki do popołudniowej kawy można przygotować szybko i bez problemu dzięki nasadce do wyrobu kruchych ciasteczek maślanych. Pasty warzywne dla wielbicieli kuchni śródziemnomorskiej to świetna, bezmięsna alternatywa na danie obiadowe.

Dzięki gumowym podkładkom Vampir stoi stabilnie na blacie roboczym. Nasadki, tarcze z otworami, ślimak, noże, wanna i wnętrze są wykonane ze stali szlachetnej łatwej do czyszczenia. Bieg wsteczny umożliwia łatwe usunięcie resztek mięsa i ciasta.

Elektryczna maszynka do mięsa Vampir marki Klarstein: przydatna dla osób lubujących się w potrawach mięsnych oraz dla wegetarian preferujących smakowite pasty warzywne i kruche wypieki.

Szczegóły dot. produktu

Podstawowe informacje:

  • Elektryczna maszynka do mięsa z ostrzami ze stali szlachetnej i różnymi nasadkami

  • Nasadka maszynki do mięsa i pokrętło z odlewu aluminiowego polerowanego na wysoki połysk

  • 3 higieniczne tarcze z otworami ze stali szlachetnej (drobna - średnia - gruba)

  • Wielkość standardowa nr 8 według normy DIN

  • Obszerne wyposażenie włącznie z nasadką do kruchych ciasteczek maślanych i zestawem do napełniania kiełbas z nasadką do wyrobu kebbe

Właściwości:
  • Przepustowość: ok. 90 kg/h
  • Maksymalna przetwarzana ilość w trybie ciągłym: 10 kg
  • Średnica otworów w tarczy z otworami ze stali szlachetnej: 3,0 - 4,5 - 8,0 mm
  • Duże powierzchnia napełniania ze stali szlachetnej
  • Zaokrąglone krawędzie we wnętrzu dla łatwego czyszczenia
  • Bieg wsteczny do uwalniania resztek mięsa i ciasta
  • Zestaw do napełniania kiełbas schowany w popychaczu, aby oszczędzić miejsce podczas przechowywania
  • Materiał ślimaka; odlew aluminiowy & hartowany wał ze stali szlachetnej
  • Materiał lejka: stal szlachetna
  • Materiał nasadki tnącej: stal szlachetna Inox
  • Wyłącznik w przypadku przegrzania/przeciążenia
  • Antypoślizgowe gumowe podkładki zapewniające stabilność
  • Włącznik i wyłącznik z niebieska lampką kontrolną
  • Zasilanie: 220-240 V~ | 50/60 Hz
Zakres dostawy:
Wymiary:
  • Wymiary: ok. 19,5 x 27 x 38 cm (szer. x wys. x gł.)
  • Średnica tarczy z otworami: ok. 6,1 cm
  • Długość ślimaka: ok. 13 cm
  • Waga: ok. 3,9 kg
Opinie klientów
Dla tego artykułu nie ma jeszcze żadnych ocen. Oceń ten artykuł!
Opinie klientów
Vampir Maszynka do mięsa
  • Elektryczna maszynka do mięsa z ostrzami ze stali szlachetnej i różnymi nasadkami
  • Nasadka maszynki do mięsa i pokrętło z odlewu aluminiowego polerowanego na wysoki połysk
  • 3 higieniczne tarcze z otworami ze stali szlachetnej (drobna - średnia - gruba)
569,99 zł 459,99 zł
z podatkiem VAT
Logowanie
Wpisz tutaj swój adres e-mail.
Wprowadź co najmniej 6 lub więcej znaków.
Najlepiej sprzedające się modele
Logowanie
Wpisz tutaj swój adres e-mail.
Wprowadź co najmniej 6 lub więcej znaków.
Logowanie
Wpisz tutaj swój adres e-mail.
Wprowadź co najmniej 6 lub więcej znaków.