Koszyk
Twój koszyk jest aktualnie pusty
Waldbeck

Fruit Punch 20 hydro prasa

Od 0 Klienci
2.479,99 zł
Czas dostawy: 3 - 5 dni
Podstawowe informacje
  • Strumień wody: prasa na zimno bez wysiłku i z siłą wody
  • Bez siły mięśni: całkowicie mechaniczne wyciskanie soku z ciśnieniem wody do 20 ton
  • Solidny: pojemnik do prasowania wykonany w całości ze stali ze śrubą skrzydełkową dla zapewnienia bezpieczeństwa osłony

Wybierz odpowiedni waiant:

Koszty wysyłki: Od 0,00 zł
Artykuł jest gotowy do wysyłki i zostanie wysłany natychmiast po wpływie płatności.

Możesz w każdej chwili zmienić swoje zamówienie.

Fruit Punch 20, hydro prasa, 20 l, 3 bar, w tym tkanina filtracyjna & osłona przeciwbryzgowa, stal, czarna

Świeży sok: w hydro prasie Waldbeck Fruit Punch 20 strumieniem płynie sok jabłkowy, jagodowy lub winogronowy - całkowicie bez wysiłku dzięki sile wody.

Nasza nowa prasa na zimno Waldbeck Fruit Punch 20 po prostu wyciska owoce siłą wody. Zasada jest bardzo prosta: sokowirówka jest podłączona za pomocą połączenia 3/4 " do kranu i wylotu wody. Umieść worek do prasy w koszu do prasy, a następnie włóż owoce do wielkiego 20-litrowego kosza do prasy. Na koniec załóż wodoodporną ochronę przed rozpryskami, a wyciskanie soków rozpocznie się po otwarciu kranu. Napływająca woda wypełnia gumową membranę, która rozszerza się coraz bardziej, przy tym z siłą do 20 ton przyciskając owoce do stalowego rusztu kosza prasowego. Uzyskany sok spływa przez osłonę przeciwbryzgową i przechodzi przez pierścień zbierający do dolnego pojemnika zbierającego. W ten sposób można uzyskać na przykład aż do 10 litrów soku z 15 kg jabłek. Po procesie prasowania sprasowane resztki są po prostu usuwane razem z tkaniną filtracyjną. Stalową prasę można następnie łatwo wyczyścić gorącą wodą i przygotować do dalszego prasowania.

Pyszny sok bez bólu mięśni: hydro prasa Waldbeck Fruit Punch 20 to całkowicie mechaniczna wyciskarka do soków na zimno dla wszystkich profesjonalnych i hobbystycznych kucharzy, którzy preferują siłę wody zamiast mięśni.

Instrukcja obsługi PDF

Szczegóły dot. produktu

Podstawowe informacje:

  • Strumień wody: prasa na zimno bez wysiłku i z siłą wody
  • Bez siły mięśni: całkowicie mechaniczne wyciskanie soku z ciśnieniem wody do 20 ton
  • Solidny: pojemnik do prasowania wykonany w całości ze stali ze śrubą skrzydełkową dla zapewnienia bezpieczeństwa osłony
  • Świeży sok: sok przepływa przez 30 cm pierścień drenażowy bezpośrednio do pojemnika zbiorczego
  • Pojemność: pojemnik do prasowania o pojemności 20 litrów
  • Łatwe podłączenie: wlot i wylot wody ze złączami 3/4 ", manometr do monitorowania ciśnienia wody

Właściwości:

  • solidna sokowirówka wykonana ze stali
  • zawory bezpieczeństwa dla bezpieczeństwa
  • osłona przeciwrozpryskowa wykonana z tworzywa sztucznego bez BPA
  • ciśnienie wody maks .: 3 bar
  • maksymalne ciśnienie prasowania: 20 ton
  • efektywny plon: aż 10 litrów soku z 15 kg jabłek
  • wlot wody: szybkozłącze 3/4 "
  • wylot wody: zawór kulowy z przyłączem węża 3/4 "
  • wysokość wylotu soku nad ziemią: 30 cm

Zakres dostawy:

  • 1 x hydroprasa
  • 1 x złącze węża
  • 1 x pokrywa ochronna
  • 1 x sieć filtracyjna
  • 1 x zacisk węża
  • niemiecka instrukcja obsługi (dodatkowe języki: angielski, francuski, hiszpański, włoski)

Wymiary:

  • wymiary: ok. 41 x 82 cm (Ø x wys.)
  • waga: ok. 13 kg

Opinie klientów

Dla tego artykułu nie ma jeszcze żadnych ocen. Oceń ten artykuł!
Opinie klientów

Fruit Punch 20 hydro prasa

  • Strumień wody: prasa na zimno bez wysiłku i z siłą wody
  • Bez siły mięśni: całkowicie mechaniczne wyciskanie soku z ciśnieniem wody do 20 ton
  • Solidny: pojemnik do prasowania wykonany w całości ze stali ze śrubą skrzydełkową dla zapewnienia bezpieczeństwa osłony
2.479,99 zł
z podatkiem VAT

Wszystkie przedmioty zakupione między 26 października a 31 grudnia mogą zostać zwrócone do 31 stycznia 2019 roku.

Logowanie
Wpisz tutaj swój adres e-mail.
Wprowadź co najmniej 6 lub więcej znaków.
Logowanie
Wpisz tutaj swój adres e-mail.
Wprowadź co najmniej 6 lub więcej znaków.
Logowanie
Wpisz tutaj swój adres e-mail.
Wprowadź co najmniej 6 lub więcej znaków.