obsługi
Steakhouse Pro Szafa do sezonowania mięsa
- Delikatne mięso: stylowa szafa do dojrzewania mięsa o pojemności 98 l
- Czysta radość: uszlachetnia steki, mięso i kiełbasy
- Idealna temperatura dojrzewania: regulowana w zakresie od 1 do 25 °C
Wybierz odpowiedni waiant:
Możesz w każdej chwili zmienić swoje zamówienie.
Odpowiednia dojrzenie zapewnia pełnię smaku: Szafa do sezonowania mięsa Klarstein Steakhouse Pro nie tylko uszlachetnia steki, ale także salami, szynkę lub suchą wieprzowinę. Sezonowanie na sucho jest jedną z najstarszych i najbardziej sprawdzonych metod uszlachetniania mięsa. Zintegrowany system UVC zapewnia antybakteryjną czystość wewnątrz urządzenia, gwarantując, że nic nie zaszkodzi cennych kawałków mięsa. Wszystkie ustawienia można łatwo nastawiać za pomocą dotykowego panelu sterowania na zewnętrznej stronie drzwi, a proces dojrzewania przebiega automatycznie w urządzeniu w ciągu kilku tygodni. Ponadto przełączane białe światło LED tworzy atrakcyjną atmosferę dla przechowywanej zawartości. Dzięki temu szafa do sezonowania mięsa Klarstein Steakhouse Pro idealnie nadaje się do atrakcyjnego wyposażenia restauracji czy sklepu.
Idealna szafa dla najlepszej przyjemności: mięso jest bez wysiłku uszlachetniane i prezentowane w szafie do suchego dojrzewania Klarstein Steakhouse Pro .
Instrukcja obsługi PDFPodstawowe informacje:
-
Delikatne mięso: stylowa szafa do dojrzewania mięsa o pojemności 98 l
-
Czysta radość: uszlachetnia steki, mięso i kiełbasy
-
Idealna temperatura dojrzewania: regulowana w zakresie od 1 do 25 °C
-
Do wieszania lub położenia: stojak ze stali nierdzewnej i półka wewnętrzna
-
Oczyszczanie powietrza z drobnoustrojów: dzięki zintegrowanemu systemowi UVC
-
Nastawiana wilgotność: z możliwością wyboru od 60 do 85%
-
Higieniczna: łatwe do czyszczenia wnętrze ze stali nierdzewnej
-
Doskonała prezentacja: drzwi ze stali nierdzewnej, panoramiczne przeszklenie i włączane białe oświetlenie wewnętrzne LED
- Elegancka szafa do suszenia i dojrzewania mięsa oraz kiełbas
- Wysoka jakość i efektywny proces dojrzewania
- Typ konstrukcji: wolnostojąca albo do zabudowy
- jedna strefa chłodzenia
- Pojemność: 98 litrów
- Zakres temperatury: 1 do 25 °C
- Regulacja wilgotności: regulowana w zakresie 60 - 85 %
- Białe wewnętrzne LED światło
- Dotykowy panel sterowania z wyświetlaczem LCD
- System UVC może być przełączany automatycznie lub ręcznie
- Nóżki z regulacją wysokości
- Zawias drzwi: w prawo, niewymienny
- Rękojeść ze stali nierdzewnej
- Łatwa do mycia
- Czynnik chłodniczy: R600a
- Roczne zużycie energii 500.05 kWh/rok
- Zasilanie: 220 - 240 V~ | 50/60 Hz
- 1 x komora dojrzewania mięsa
- 1 x torba do zawieszania
- 1 x półka
- 1 x pojemnik na wodę
- 1 x solniczka
- Wielojęzyczna instrukcja użytkownika
- Wymiary: ok. 59.5 x 82 x 61.5 cm (szer. x wys. x gł.)
- Wymiary wewnętrzne: ok. 51 x 42 x 42.5 cm (szer. x wys. x gł.)
- Długość kabla: ok. 195 cm
- Waga: ok. 47 kg
- Delikatne mięso: stylowa szafa do dojrzewania mięsa o pojemności 98 l
- Czysta radość: uszlachetnia steki, mięso i kiełbasy
- Idealna temperatura dojrzewania: regulowana w zakresie od 1 do 25 °C